2018-04-26 10:23

Website PBH krijgt verbeterde vormgeving

Kregen we de vorige winter nog een nieuw technisch platform voor de PBH website, deze winter is de volgende stap gezet en is er hard gewerkt aan een betere vormgeving.

De komende weken zal deze nieuwe lay-out in stappen online gezet worden.
Het zoeken naar informatie wordt gemakkelijker gemaakt en ook voor ''bezoekers van buitenaf'' is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd.

We doen natuurlijk ons uiterste beste om de verandering van de website zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch houden we er ook rekening mee dat er soms wat dingen mis gaan. In dat geval - geen zorgen - de foutjes worden er snel uitgehaald en elke nieuwe stap is weer een verbetering.

Wanneer bezoekers van de website fouten zien/ of nieuwe ideeen hebben, dan hopen wij dat zij deze doorgeven aan: webbeheer@pbholland.com

Ook zoeken we nog enkele personen die mee willen doen in ons redactieteam. Meld je aan via promotie@pbholland.com.
Zo werken we samen aan een nog betere site.

P.S. Nog een leuk weetje: Als alles volgens plan verloopt dan is er straks een automatische koppeling tussen het meetapparaat en de website. Dit betekent dat zodra een meting is uitgevoerd, deze meteen opgenomen wordt in de tussenstand van de wedstrijd - alles direct online en beschikbaar voor de volgers.

Promotiecommissie en webteam!