PBH Wedstrijd opzet commissie
2019-06-23 16:10


Beste springers, ouders van springers.

Wij willen jullie er nogmaals op wijzen dat er minimaal 24 uur voor de wedstrijd aan- en afgemeld moet worden via de mailadressen aanmelden@pbholland.com of afmelden@pbholland.com. Voor iedereen is het prettiger als jullie er goed op letten hoe laat je wedstrijd begint (zaterdag).

Er wordt steeds meer automatisch gekoppeld in de computer en hoe nauwkeuriger de lijsten opgesteld zijn, hoe minder fouten er gemaakt worden. Herstellen van fouten kost erg veel tijd van de vrijwilligers die dat moeten corrigeren. Bijvoorbeeld als een springer er niet is en de afstand van de eerstvolgende springer op naam van de afwezige springer komt. Niet alle vrijwilligers kennen alle springers bij naam.

De vereniging mag de lijsten 24 uur voor de wedstrijd gaan kopiëren en de sponsoren erbij zetten. Het is erg vervelend als de lijst niet compleet is.

Wij, Christa en Arja, doen ons best om altijd te reageren als een aan- of afmelding verwerkt is. Heb je meer dan 24 uur voor de wedstrijd gemaild en geen reactie teruggekregen, kijk dan even op de deelnemerslijst/wedstrijdlijst. Een te late afmelding kan altijd verwerkt worden, maar een te late aanmelding is in de bus niet meer te verwerken en dan kun je dus niet springen. Let er dus extra op dat je op tijd aanmeldt, mocht je geen reactie terug krijgen wacht dan niet tot kort voor de wedstrijd, maar neem even telefonisch contact op met Christa Faaij 06-44876713, wedstrijdleiders kunnen aanmeldingen niet controleren. Sta je niet op de wedstrijdlijst, dan kan je helaas niet springen.

Met sportieve groet,

Christa Faaij en Arja Helmes Wedstrijdadministratie

Annie van de Geer en Andre Faaij Technische Commissie