Jaarsveld
2019-08-13 12:40

Jeugdwedstrijden in Jaarsveld

De accommodatie in Jaarsveld heeft in tegenstelling tot de meeste andere verenigingen één jeugdschans. Net als voorgaande jaren, zullen de wedstrijden voor de jeugdspringers daarom verdeeld worden over twee wedstrijden in Jaarsveld.

Dus een deel van de jeugd springt gelijktijdig met de 1e klasse wedstrijd en een deel van de jeugd springt gelijktijdig met de 2e klasse wedstrijd. Deze verdeling is gemaakt om een 3e sprong mogelijk te maken en om te voorkomen dat de wedstrijden erg lang gaan duren. Hoe weet je of je gelijktijdig met de 1e of de 2e klasse wedstrijd springt en hoe laat voor jou de wedstrijd begint?

De verdeling van de groepen is te vinden op de PBHolland website. Per wedstrijd kan je bij de deelnemerslijst zien of je naam op de lijst staat. De deelnemerslijst voor a.s. vrijdag en zaterdag staat hieronder vermeld. In de lijst voor de 1e klasse wijzigt niets meer.

De A en B groepen springen tegelijk met de 1e klasse wedstrijden (jeugd bij 1e klasse) Of je bij de A of de B groep springt wordt bij aanvang van de wedstrijd bepaald. De C en D groepen springen tegelijk met de 2de klasse wedstrijden (jeugd bij 2de klasse) Of je bij de C of de D groep springt wordt bij aanvang van de wedstrijd bepaald.


Jeugdwedstrijden in Jaarsveld:

16-08-2019 18:30 Jeugd bij 2de klasse

17-08-2019 14:00 Jeugd bij 1e klasse

Let op:

Er kan niet gewisseld worden van tijd of dag. De groep waarin je springt kan per wedstrijd verschillen. De lijst voor de vrijdag en zaterdag wedstrijden in Jaarsveld staan dinsdag voor de wedstrijden online.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze aan je trainer of aan de jeugdcommissie (jeugd@pbholland.com)

Onderstaande springers springen in Jaarsveld bij de 2e klasse om 18:30 uur op 16 augustus 2019:
Wedstrijdlijst Jeug in Jaarsveld vrijdag

Onderstaande springers springen in Jaarsveld bij de 1e klasse om 14:00 uur op 17 augusutus 2019:
Wedstrijdlijst Jeug in Jaarsveld zaterdag