PBH Wedstrijd opzet commissie
2020-04-27 20:11

De mail met informatie is verstuurd naar de bij ons bekende mailadressen, indien niet ontvangen kijk dan eerst even in de spambox. Ook de mail met de persoonlijke link is verstuurd. Zo kan iedereen vast kijken hoe het werkt en eventuele problemen melden. Indien er echt geen mail is ontvangen laat het dan even weten via wedstrijdadministratie@pbholland.com dan wordt er een nieuwe mail gestuurd met een nieuwe link. In geval van een nieuw mailadres dit graag eerst laten wijzigen via de ledenadministratie van de vereniging.

De link wordt automatisch verstuurd als wij dat aangeven en dus alleen naar de mailadressen in de database.

Springers waar ook een mailadres van 1 of beide ouders in de database vermeld staat, ontvangen ook de mail met de link. Staat alleen het mailadres van kind of ouder in de database, via de vereniging kan ook het mailadres toegevoegd van vader/moeder/kind.

Hou de website goed in de gaten hier wordt steeds aangegeven wat er wel en niet door kan gaan kan door het hoofdbestuur. Zodra bekend is dat een wedstrijd afgelast moet worden vermelden we dat zsm op de website en wordt de wedstrijd via de link ook gesloten. We hopen toch dat we nog een aantal wedstrijden kunnen verspringen dit seizoen.

WOC