PBH
2022-11-18 14:41


Beste polsstokverspring(st)er,


UITNODIGING EERSTE CENTRALE TRAINING!!We zijn trots dat we kunnen meedelen dat we op zaterdag 26 november voor alle leden en trainers van de Polsstokbond Holland een centrale trainingsdag organiseren.

We zien dat steeds meer verenigingen serieuzer aan de slag gaan met de trainingen en daar zijn we trots op. Zo bieden steeds meer verenigingen wintertrainingen aan en dat is natuurlijk fantastisch. Als bond willen we meegaan met deze professionalisering van onze sport, vandaar dat we op zaterdag 26 november een centrale trainingsdag organiseren voor zowel de sporters als de trainers.

Deze dag is, naast dat het heel gezellig wordt, tevens bedoeld om jullie inspiratie te geven.

De sporters zullen die dag 2 keer gaan trainen onder begeleiding van specialisten op het gebied van sprint, springen en kracht. Tussendoor zorgen we voor een hapje en een drankje.

Bij training 1 gaan de sporters 3 keer 30 min trainen met de specialisatie trainers (Sprint, Springen en Kracht). Bij training 2 gaan ze diverse testjes doen om op die manier een soort nul meting te doen en per sporter zo trainingsadvies te kunnen geven.

Voor de trainers is er een opleider die met hen aan de slag gaat. Zij zullen bij de trainingen gaan kijken en aan hen wordt alles uitgelegd waarom de specialisatie trainers hun training zo geven. Daarnaast is er genoeg ruimte voor alle vragen rondom training geven.

Het programma is als volgt:

08:30 ontvangst koffie thee

09:00 Training 1 : Techniek op gebied van Sprint, springen en kracht

10:30 Uitleg insteek trainingen

11:00 rust met hapje drankje

12:00 Training 2 : meten is weten

13:30 afsluiting en borrel

Locatie

Zoals enkele van jullie waarschijnlijk wel weten, heeft onze Nederlands recordhouder Jaco de Groot een eigen trainingsaccommodatie op zijn boerderij. Hij heeft ons uitgenodigd om de eerste centrale training bij hem op de boerderij te houden.

's Gravensloot 14, Kamerik


>> Opgeven voor de eerste centrale training -