PBH Sponsorcommissie
2018-05-16 20:05

Met deze overeenkomst verbindt de cooperatieve krachtvoerleverancier zich voor vijf jaar aan het wedstrijdshirt van de ruim 150 Hollandse springers. Beide partijen zien deze samenwerking vol enthousiasme tegemoet, zeker als het gaat om de toevoeging van de campagne 'Een sprong vooruit'. Hierin willen topspringer Jaco de Groot en coach Sander van Vliet, beide melkveehouders, hun doelen uit de sport delen met de leden (de veehouders) van De Samenwerking.
De nieuwe shirts zijn in de loop van dit seizoen beschikbaar. Hierdoor komt De Samenwerking, al jaren een van de belangrijke sponsoren van de Polsstokbond Holland, nog prominenter in beeld. De shirts voor de klassementleiders zullen de gele kleur van het bedrijf gaan dragen. Hiermee ziet de Polsstokbond Holland een lang gekoesterde wens in vervulling gaan; na meer dan vijftien jaar is er weer een shirtsponsor gevonden. Een sprong vooruit!
Campagne een sprong vooruit

Jaco de Groot, biologisch melkveehouder en top-springer, en Sander van Vliet, melkveehouder en coach van Jaco, zijn beide afnemer van De Samenwerking. Hun samenwerking in de sport zette vorig jaar de polsstokwereld op zijn kop; Jaco de Groot verpulverde het Nederlands record polsstokverspringen en bracht dit naar 22.21 meter. Het oude record van 21.64 meter was al enkele jaren in handen van de grote rivaal uit Friesland: Bart Helmholt. Samen gaan Jaco en Sander ook dit jaar weer voor verbetering van de ultieme sprong. Hoe gaan ze dit bereiken? Wat zijn hun doelen? En willen zij dit ook met hun bedrijven? Ja! Hebben zij hier ook een coach? Welke rol speelt onze voeradviseur hierin? Met de campagne Een sprong vooruit willen we gezamenlijk een sprong vooruit maken en onze krachten nog meer bundelen en inzetten op de vlakken waar we goed in zijn. Kunnen we als topsport en topveehouders van elkaar leren?