NFM
2021-07-25 16:27


Namens de NFM commissie het volgende.

We ontvangen je graag als toeschouwer of als springer op dit unieke evenement maar kunnen je alleen toelaten met een bewijs voor toegang. Dit kan een negatieve testuitslag zijn van minder dan 24 uur voor het evenement (starttijd 9.30 uur), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van Corona.

Je kunt deze 3 coronatoegangsbewijzen laten zien via de CoronaCheck-app. Dus springers, vrijwilliger of publiek ..........zorg dat je voorbereid naar de fierljepaccommodatie komt. Niet getest, gevaccineerd of een herstelbewijs kunnen overleggen dan kunnen we je helaas niet toelaten op het fierljepterrein en aangrenzende terrein dat voor de NFM op deze dag in gebruik is .

Wil je of moet je nog laten testen dan kun je een afspraak maken op de website: “Testen voor Toegang“ via de website: testenvoortoegang.org. Je kunt je in de buurt van It Heidenskip in Sneek op twee locaties en in Harlingen op n locatie laten testen.

Wil je meer weten over dit onderwerp

https://www.rijksoverheid.nl/.../cul.../coronatoegangsbewijs

Er is eten en drinken verkrijgbaar op het fierljepterrein maar kom goed voorbereid naar de NFM. Het is niet mogelijk zomaar van het terrein af te lopen. Je polsbandje vervalt en het testen voor toegang is dan niet meer geldig.