PBH
2024-03-15 17:02


Beste Polsstokvrienden,

Gisteravond (do 14 maart) heeft de Algemene vergadering van de polsstokbond Holland plaats gevonden. Tijdens deze vergadering hebben de vijftal huidige bestuursleden afscheid genomen, namens alle leden hebben we deze bestuursleden hartelijk bedankt voor hun inzet voor onze mooie sport.

Het gaat in vele opzichten heel erg goed met het polsstokverspringen in Holland, er zijn 6 bloeiende verengingen, 3 wedstrijdklasse, vele actieve springers, de jeugd heeft de toekomst, de tweekamp wordt gewonnen en kampioenschappen worden gewonnen, maar bovenal hebben heel veel mensen plezier in het springen of genieten vele mensen van de mooie sprongen en de sfeer bij onze sport. Maar bestuurlijk verkeerde de Polsstokbond al enige tijd in zwaar weer. Er moest iets gebeuren.

Wij als de oude gaarde van de jonge generatie hebben de handen in een geslagen en ons kandidaat gesteld voor het nieuw te vormen bestuur. Tijdens de Algemene vergadering zijn wij benoemd als u nieuwe bestuur.

Wij hebben er heel erg veel zin in, om met iedereen onze mooie sport in deze regio te blijven behouden en te laten bloeien. Echter komend seizoen zullen we voornamelijk voorzetten zoals het voorgaande bestuur heeft besloten. Na het seizoen zullen we meer van ons laten horen.

Voor vragen of opmerkingen aan het hoofdbestuur, vragen wij u zoveel mogelijk zaken te mailen naar het secretariaat. (secretariaat@pbholland.com)

We hopen u allemaal te ontmoeten op 6 april tijdens de jaarlijkse feestavond van de polsstokbond Holland, in de Vaart in Linschoten, aanvang 20.00u

Sportieve groet,

Voorzitter: Floris van Elzakker

Secretaris: Liesbeth de Groot

Penningmeestermeester: Natanya Faaij

Lid Materiaal: Gerwin van Vliet

Lid Wedstrijdleiders: Theo Samson

Lid Springers: Ruben van Eijk

Lid Relaties: Christiaan Spruit

Lid NFB-zaken: Jaco de Groot

Lid algemeen: Bastiaan de Bruin