2006-08-10 16:18

Verslag en foto's van de jeugdwedstrijd in Linschoten

Door onze reporter van de jeugdwedstrijden Jeannette van Schaik

Phoe dat is wel ver hoor 20 meter! Maar we hebben allemaal die geweldige sprong van Jaco de Groot kunnen zien. Namens de jeugd JACO GEFELICITEERD.

Er meldden zich 19 jeugdspringers bij Mieke aan. Wel 11 springer van 10 jaar en ouder en 8 springers van de jeugd t/m 9 jaar, dus was er weer een mooie strijd gaande.

Direkt in de eerste ronde sprong Ruben van Rooijen een mooie afstand van 6.69 meter. Hij kon die afstand staande houden tot het einde van de wedstrijd. Even moet hij wel even kijken bij het meten toen Doriene de Wit gesprongen had. Zij zette ook een mooie afstand neer van 6.61 meter. Het was dit keer genoeg voor de tweede prijs.

In de tweede ronde verrast Koos Hagoort een ieder door een nieuw pr te springen van 6.32 meter waarmee hij de derde prijs won.

Bij de jeugd v/a 10 jaar was het Erik van Oort die de afstand van 7.00 meter als eerste bereikte. Het bleek later genoeg te zijn voor een tweede prijs.

Thomas van Midden die wist er net overheen te gaan met een sprong waarmee hij de afstand op 7.04 meter wist te zetten hij kon dit keer de eerste prijs mee naar huis toe nemen.

In de tweede ronde wist Maik Backx nog een hele goede 6.86 meter neer te zetten. Dit keer viel hij wel in de prijzen. Een mooie derde plaats veroverde Maik.

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijs en tot zaterdagmiddag. Dan is ook in Linschoten alweer de laatste wedstrijd dit seizoen. Jullie kunnen je aanmelden tot 14.00 uur. Veel succes allemaal.