logo-polsbroekerdam.jpg
2014-08-12 10:57

De Groot winnaar van de Zuivelmakers Bokaal

Maandagavond 11 augustus is er in Polsbroekerdam de wedstrijd gesprongen om de Zuivelmakers Bokaal. Deze werd vorige week afgelast vanwege regenval. Het weer was nu redelijk, na een korte en hevige regenbui om 19.00 uur kon de wedstrijd om 19.15 uur van start gaan.

De wind van de zijkant in de rug. Het werd een leuke wedstrijd ondanks dat er toch nog heel wat springers afwezig waren.

Jaco de Groot uit Woerden werd kampioen met een afstand van 20.28 mtr. Maik Backx kwam het dichtst bij hem in de buurt, hij sprong een prachtig nieuw PR 18.51 mtr., Theo van Kooten werd derde met 17.39 mtr.

Bij de dames werd Dymphie van Rooijen kampioen met een afstand van 16.31 mtr, daarmee verbeterde zij zodanig haar Next Vastgoed klassement dat die op dit moment haar verste klassement ooit is. Liesbeth de With en Jessica Snoek werden respectievelijk tweede en derde.

Ricardo Faaij was de winnaar bij de junioren, voor Erwin Timmerarends en Thomas van midden.

Voor de derde keer dit jaar werd bij de jongens Daniël Cluistra winnaar, hij won de Zuivelmakers bokaal met weer een nieuw PR 16.46 mtr.. Robert Benschop en Auke de Wit werden tweede en derde.